tourdefrance2008.punt.nl
Laatste artikelen
  De Italiaanse wielrenner Riccardo Ricco heeft zondag zijn tweede dagsucces in de Ronde van Frankrijk geboekt. De coureur van Saunier Duval was de sterkste in de eerste Pyreneeënrit van deze Tour. Ricco bereikte na 224 kilometer solo de finish.
Lees meer...
  Mark Cavendish heeft zijn tweede zege in deze Tour de France te pakken. Hij was in de straten van Toulouse de sterkste in een massasprint.
Lees meer...
  Fleur je pc op met een mooie Tour de France wallpaper. Bij 'lees meer" kun je uit een aantal kiezen.
Lees meer...
  Manuel Beltran is in de Tour betrapt op het gebruik van EPO. De Spanjaard testte positief na een dopingcontrole in de eerste etappe. Beltran, die 26e stond in het algemeen klassement, heeft nog recht op een contra-expertise
Lees meer...
  Luis Leon Sanchez heeft de zevende etappe van de Tour de France gewonnen. De Spanjaard haalde het na een solo in de slotfase. Stefan Schumacher sprintte op een handvol seconden naar de tweede plaats. Filippo Pozzato duwde zijn wiel als derde over de streep. Kim Kirchen blijft leider.
Lees meer...
  Kijk nogmaals hoe de klassementstoppers gaan sprinten om de ritzege op Super-Besse (2de categorie).
Lees meer...
  Riccardo Ricco heeft de zesde etappe in de Tour de France gewonnen. De Italiaan was de sterkste in de klim naar Super-Besse
Lees meer...
  Mark Cavendish heeft woensdag de vijfde etappe van de Ronde van Frankrijk gewonnen. De Brit won in de straten van Chateauroux de massasprint. De rit ging over 232 kilometer van Cholet naar Chateauroux, de langste etappe van de Tour.
Lees meer...
  Stefan Schumacher heeft alle topfavorieten verrast door met groot overwicht de vierde etappe, een individuele tijdrit over 29,5 km in en rond Cholet, te winnen. De Duitser is ook de nieuwe geletruidrager.
Lees meer...   (1 reactie)
  Interview met Rabobank-ploegleider Erik Breukink, na de derde etappe. Zijn kopman Denis Mentsjov verloor daarin 38 kostbare seconden op diens concurrenten.
Lees meer...   (3 reacties)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl