tourdefrance2008.punt.nl
Laatste artikelen
  Een berg in Italië, daar moet het Alpen-spektakel gaan losbarsten tussen de favorieten. Wordt morgen de tour beslist?
Lees meer...
  Barloworld stopt met de sponsoring van de wielerploeg. Dat heeft het Zuid-Afrikaanse bedrijf zaterdag bekendgemaakt.
Lees meer...
  Oscar Freire (Rabobank) heeft de veertiende etappe in de Ronde gewonnen. Freire was de sterkste in een langgerekte massaspurt van een aardig uitgedund peloton. Voor Rabobank is het de eerste etappewinst in deze Tour.
Lees meer...
  Mark Cavendish heeft opnieuw laten zien in deze Tour de France met afstand de beste sprinter te zijn. De 23-jarige renner van Team Columbia was na 182 kilometer in de straten van Nîmes verreweg de beste in de massasprint en boekte daarmee zijn vierde ritzege.
Lees meer...
  Riccardo Ricco is betrapt op het gebruik van doping. Bij de 24-jarige Italiaanse renner van Saunier Duval zijn sporen van epo aangetroffen, meldt de Franse sportkrant L'Equipe donderdag.
Lees meer...   (2 reacties)
  De Brit Mark Cavendish heeft donderdag zijn derde ritzege in de Ronde van Frankrijk geboekt. De 23-jarige renner van Team Colombia was in de straten van Narbonne de snelste in de massasprint. De rit ging over 168,5 kilometer, met de start in Lavelanet.
Lees meer...
  Team Barloworld blijft in de Tour de France maar weinig bespaard. Na de elfde rit bestaat de Engelse ploeg nog maar uit vijf renners.
Lees meer...
  Kurt-Asle Arvesen (CSC) heeft de elfde etappe gewonnen. De Noorse kampioen liet in de sprint met vier Martin Elmiger (AG2R) en Alessandro Ballan (Lampre) achter zich. De Nederlander Koos Moerenhout eindigde als vierde. Cadel Evans behoudt de gele trui.
Lees meer...
  Voor de renners gestart zijn is de reclamekaravaan al onderweg. Er rijden zo'n 200 voertuigen in, met de gekste vormen. Bij "lees meer"enkele foto's.
Lees meer...   (2 reacties)
  Leonardo Piepoli heeft de laatste Pyreneeënrit in de Ronde van Frankrijk op zijn naam geschreven. De Spanjaard viel aan op de laatste klim van de dag en had aan de streep een kleine voorsprong op zijn Spaanse ploegmaat Cobo Acebo en Frank Schleck.
Lees meer...
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl